Koncz Zsuzsa „Tündérország” című koncertje

Kedves Tisztségviselők, Kedves Kollégák!

 

Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy a Szakszervezet kedvezményes jegyeket biztosít Koncz Zsuzsa „Tündérország” című koncertjére.

Koncert időpontja: 2015. március 18. 19:00 órakoncz

Helyszín: Székesfehérvár – Vodafone Sportcentrum

Jegyárak:

3.000,- Ft helyett 2.700,- Ft (az oldalsó lelátókra szól helyek elfoglalása érkezési sorrendben)

3.600,- Ft helyett 3.200,- Ft (a színpaddal szembeni lelátó legfelső sorai -10. sor-teljes egészében)

VIP jegy (4.600,-Ft) és a küzdőtéri sorok Székesfehérváron és a Ticketportálon kaphatók.

A koncertre nálam, azaz Szántó Tímeánál lehet jelentkezni a szabadido@vpdsz.hu e-mail címen az alábbi adatok megadásával:

  • Név;
  • lakcím;
  • mobil elérhetőség;
  • igényelt jegyek típusa és darabszáma: (oldali lelátó, szembeni lelátó);

 

A fenti adatok mindegyikének megadása szükséges!!!!!

A koncertre a jelentkezéseket nem kell összegyűjteni az alapszervi titkároknak! A jelentkezés egyénileg, közvetlenül felém történik!

 

Jelentkezési határidő: 2015. február 27. (péntek)

 

Fizetés: a jegyek ellenértékét KIZÁRÓLAG UTALÁSSAL lehet megfizeti az„Üdülés, kultúra, szabadidő” elnevezésű MKB 10300002-10366985-49021031 számlaszám javára.

A fentiek értelmében vagy valaki bemegy egy MKB bankba és ott befizeti a jegyek ellenértékét, vagy saját folyószámlájáról átutalja a megadott számlaszám javára.

Más fizetési mód (személyesen készpénzzel, postai csekken) nem lehetséges!

 

Kérlek benneteket, hogy a jegyek ellenértékét CSAK a JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ LETELTE, AZAZ, 2015. február 27. UTÁN legyetek kedvesek utalni!!

 

A fizetési határidő: 2015. március 05.

A befizetés, utalás során NAGYON FONTOS, hogy a megjegyzés rovatba legyetek kedvesek feltüntetni: az igénylő nevét, a megrendelt jegyek darabszámát és típusát, illetve az „Koncz” megnevezés. (Pl.: Minta Jánosné, „Koncz” 2 db oldal.)

Kérlek, ügyeljetek rá, hogy a befizetések beazonosíthatók legyenek!! A nem beazonosítható befizetéseket visszaküldjük!!!

 

Jegyek átvétele: a jegyek a központi irodában már átvehetők! Természetesen előbb azok ellenértékének megfizetése, vagy annak igazolása szükséges!

Az átvétel előtt kérlek legyetek kedvesek Balla Erika (tel.: 06-1/4125-25-81), vagy Kiss Lilla kolleganőknél érdeklődni, hogy a befizetés látszódik-e és csak azt követően legyetek kedveske az irodába menni. (Az iroda nyitvatartása: H-Cs.: 08:00-16:00, P.: 08:00-13:00)

Azok számára, akik postán kérik megküldeni a jegyeket, a befizetés megtörténte után a megadott postacímre postázzuk a jegyeket!

Budapest területén kizárólag személyes átvétel lehetséges!

Kérlek benneteket, hogy pontos összeget legyetek kedvesek utalni és az összeget ne utaljátok együtt más program (pl.: Cirkusz) ellenértékével!!

 Felhívom szíves figyelmeteket, hogy a megrendelt jegyek lemondására, cseréjére nincs lehetőség!

Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk!