ÁLLATKERT – tájékoztatás

Tisztelt Tisztségviselők, Kedves Tagjaink!

 

Nem tudom ismert e számotokra, de tavaly óta az állatkert születésnapjára az oroszoktól két jegesmacit kapott, amivel bővült a látnivaló állatok száma. Ezért a mondandókat az ő képével kezdjük:

Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy az idei évben is tárgyaltunk, és sikerült megállapodni a Fővárosi Állat- és Növénykerttel, hogy a VPDSZ tagjai és családtagjai, valamint partner szervezetei részére kedvezményes belépést biztosítsanak a Fővárosi Állatkertbe.

 

A szakszervezet azon túl, hogy biztosítja a kedvezményes belépési lehetőséget, szeretne néhány hétvégi szervezett programmal is hozzájárulni tagjainak tartalmas időtöltéséhez. Ezzel kapcsolatban még tárgyalunk az állatkerttel, de terveink szerint néhány hétvégét megjelölve arra is biztosítanánk lehetőséget, hogy idegen vezetés mellett, különböző ismeretterjesztő látogatást tegyünk az állatkert területén.

 

Az alábbi jegyárakat tudjuk biztosítani részetekre, amennyiben olyan döntés születik, hogy éltek a számunkra felajánlott kedvezménnyel:

 

  • Felnőtt: 2.800,-Ft helyett                   2.000,-Ft/fő
  • gyermek*: 1.900,-Ft helyett              1.300,-Ft/fő
  • diák*: 2.000,-Ft helyett                     1.400,-Ft/fő   
  • nyugdíjas*: 2.300,-Ft helyett             1.500,-Ft/fő   

*gyermek (14 éves korig)

*diák – nappali tagozatos hallgatók részére, diákigazolvány felmutatása mellett.

*nyugdíjas: (csak az öregségi nyugdíjasok) a nyugdíjas igazolvány felmutatása mellett.

2 éves kor alatti gyermek részére nem kell belépőt vásárolni!

 

A belépőjegyek érvényesek a Pálmaházba, az Akváriumba és a térhatású moziba is!

 

A korábbi évekhez hasonlóan, az Állatkert egy megrendelői csomagban biztosítja a kedvezményes belépők megvásárlásának lehetőségét, ezért a megadott határidőn túl nem áll módunkban kedvezményes jegyet biztosítani.

A kedvezményes belépők 2018. március 31-ig szabadon, tetszés szerinti időpontban használhatók fel!

Jelentkezési (és utalási) határidő: 2017. május 5.

 

Jelentkezés:

KIZÁRÓLAG a szervezeteiteken keresztül, és kizárólag  a megrendelőlap – ide kattintva letölthető – kitöltésével lehetséges!

Kérem a szervezetektől a megrendelőket, hogy a táblázatban csak az összesített jegyrendeléseket legyenek kedvesek feltüntetni, ne egyenként az igénylőket!

Az igényelt belépők darabszáma nincs korlátozva, de első sorban szakszervezeti tagok azok családtagjai számára, lehetséges a rendelés!

Amennyiben a helyi együttműködés jó a NAVOSZ alapszervezettel, úgy a kedvezményt számukra is felajánlhatjátok ez a ti döntésetektől függ.

 

A jegyek ellenértékét átutalással kell teljesíteni, a szakszervezet által külön erre a célra nyitott „Üdülés, kultúra, szabadidő” elnevezésű MKB 10300002-10366985-49021031 számú számlájára!

Az utalás során kérem, hogy a megjegyzés rovatba legyetek kedvesek feltüntetni a megrendelő nevét, a megrendelt jegyek darabszámát, illetve az „Állatkert” szót. (Pl.: Minta János, 15 db., „Állatkert”.)

Kérünk benneteket, ügyeljetek rá, hogy a befizetések beazonosíthatók legyenek!! A nem beazonosítható befizetéseket visszautaljuk!!!

A fentieken túl kérem, hogy a megrendelést leadó személy (e-mail-t küldő), a megrendelőlapon feltüntetett személy és az átutalást végző személy ugyan az legyen!

Amennyiben ezek közül valamelyik tevékenységet más személy végzi, úgy akkor legyen kedves a megrendelő nevére hivatkozni, hogy nálunk az adatok összefussanak!

 

Felhívom szíves figyelmeteket, hogy azon jegyeket nem rendeljük meg, amelyek ellenértéke 2017. május5 -ig nem érkezik meg a megadott számlára és a késedelem okát nem jelzitek felénk!

 

Jegyek átvétele:

Személyesen: a Szakszervezet központi irodájában (1131 Bp. Fivér u. 4/c.).

Postai úton: a jelentkezéskor megadott címre és az ott feltüntetett személy részére kerülnek a jegyek postázásra elsőbbségivel, értékküldeményként.

 

Budapest területén, csak személyes átvétel lehetséges!

A jegyek átvételének pontos idejével kapcsolatosan a későbbiekben tájékoztatunk majd benneteket. Előre láthatóan augusztus első hete.

Felhívom szíves figyelmeteket, hogy a megrendelt jegyek lemondására a későbbiekben nincs lehetőség és kérjük, hogy ezzel az Állatkertet se hívogassátok!  

 

Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk!

Remélem a látogatás végén hasonló jó kedvel tértek haza:

 

Üdvözlettel:

Holecz Gábor Elnök