Balatonmáriafürdõ – Hotel Janette***

Tisztelt Tagság!

Balatonkeresztúr (Balatonmáriafürdő) a Balaton déli partján, Fonyód és Keszthely között mindkettőtől 15 kilométerre fekszik. A családias szálloda közvetlenül a Balaton partján, csendes, nyugodt üdülőövezetben, közel 1 hektáros, ősfás zöldterületen fekszik.janette2

Hangulatos, a környezetbe jól illő, vendégeink által közkedvelt úszómedencénk a két épület között, a játszótér és az étterem terasza szomszédságában található. Gyermekek is nagy élvezettel használják. Alig 50 m-re található a szabad-strand, néhány perces sétával pedig könnyen elérhető Balatonkeresztúr központja.

A szálloda 80 fős mediterrán hangulatú étterme a hozzá tartozó árnyas terasszal és a drinkbár egész nap nyitva van. Jellemzően házias konyhájában magyaros, nemzetközi és vegetáriánus ételeket készítenek. A Janette Hotelben all inclusive (korlátlan étel- és italfogyasztás) szolgáltatást is nyújtanak. Fél- és teljes-panzióban nyújtott, bőséges választékú reggeli és vacsora svédasztalról történő korlátlan fogyasztása is lehetséges.

janette-hotel-161577-611x400

 

 

 

A részletes tájékoztatót csatoltan olvashatjátok:                     »tájékoztató                 »2015-ös árlista

 .

 .