Éves programok – 2016

Kedves Tisztségviselők, Kedves Kollégák!

Elöljáróban szeretnénk tájékoztatni Benneteket az idei évre tervezett üdülési, kirándulási lehetőségekről. A korábbi gyakorlattól eltérően, hangsúlyt helyezünk arra, hogy a kirándulási lehetőségeken való részvételt azonos feltétellel próbáljuk meg a vidéki kollégáknak is biztosítani. Ez abban áll, hogy a buszokat megpróbáljuk különböző vidéki indulási helyekről indítani, és természetesen Budapestet érintve az útvonal mentén több felszállási lehetőséget is kínálunk kedves tagjaink részére.

Nyaralási lehetőségek:

  • Horvátország: Omis (és még szeretnénk további lehetőséget ajánlani Horvátország északi részén, az Isztriai-félszigeten is, de ebben még folynak a tárgyalások)
  • Montenegró (szintén folynak még a tárgyalások).

Kirándulások:

  • Prága – városnézés (3 nap)
  • HorvátországPlitvicei tavak (3-4 nap)
  • AusztriaBécs (schönbrunni kastély, 1-2 napos)
  • Erdély (3-4 nap)

Továbbá több – utazási iroda által megküldött – nyaralási lehetőség kiajánlásával szeretnénk a kedves tagjaink pihenését elősegíteni kedvezményes áron. Hamarosan kiküldjük és a honlapunkra is feltesszük az első ilyen utat, Spanyolországba.

Az egyeztetések még folynak, fentiekkel kapcsolatosan folyamatosan küldjük ki részetekre majd – amint azok birtokában leszünk – a részletes információkat.

A linkekre kattintva letölthető a júniusra tervezett 3 napos PRÁGAI VÁROSNÉZÉS programja és a részvételhez szükséges jelentkezési lap. A jelentkezéskor a tárgyba kérjük feltüntetni, hogy PRÁGAI VÁROSNÉZÉS.

Letöltések: Városnézés programja                               Jelentkezési lap

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Üdvözlettel,

Holecz Gábor elnök