Felajánlások Barján Bálint felépülésére

Tisztelt Tisztségviselőink, Kedves Tagjaink!

 

Bizonyára többen hallottatok már róla, hogy Barján Bálint szakszervezeti tagunk, barátunk, kollégánk rendkívül súlyos balesetet szenvedett.

Bálint a baleset során sajnálatos módon olyan sérülést szenvedett, amelynek következményeit hosszú, nehéz és fájdalmas rehabilitáció, illetve kezelések után tudja leküzdeni.

Bálintnak – akinek családtagjai is szakszervezeti tagok –a szakszervezeti biztosításokon felül is szeretnénk segítő kezet nyújtani.

Mint tudjátok, az elhúzódó rehabilitáció nehéz helyzet elé állítja a családot, és azon túl, hogy szolidárisak vagyunk, hogy imádkozunk Bálint felépüléséért, szeretnénk még kézzel fogható, anyagi segítséggel is támogatni az egész családot.

Ezért, aki úgy gondolja – akár alapszervezet, akár egyéni tag, szakszervezeti és nem szakszervezeti tagok, kollégák és barátok –, hogy hozzá tud járulni Bálint teljes felépüléséhez, úgy azt a szolidaritás jegyében kérjük, tegye/tegyék meg.

A biztosításokon túl a központ, és reményeink szerint alapszervezeteink, valamint egyéni tagjaink is támogatni tudják Bálint felépülését.

A felajánlásokat kérnénk szépen a VPDSZ központi bankszámlaszámára (MKB Bank 10300002-10366985-49020016)  megtenni, a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni: Felajánlás Barján Bálint felépülésére

Az erre a célra befolyt összeget 1 hónap múlva szeretnénk egy összegben a család megsegítésére átutalni.

Támogató segítségetekben bízva,

 

Tisztelettel,

Holecz Gábor elnök