Horvátország – Omis – IVANKA és Nikola Apartmanház

Ivanka Apartmanház:

Az apartman az aprókavicsos strandtól 150 m-re, a homokos strandtól kb. 500 m-re, valamint Omiš központi, óvárosi részétől kb. 800 m-re helyezkedik el.ivanka_omis
A VPDSZ által bérelt apartman az apartmanház legfelső szintjén található, így csodálatos kilátás nyílik az apartman teraszairól a tengerre, a környező hegyekre és Omiš városkára.

Az apartmanban, egy légtérben található 2 db kétszemélyes kinyitható, nagyméretű kanapé, mely 4 fő kényelmes elszállásolására tökéletesen alkalmas. A konyha és az étkező dekoratív boltívvel került elválasztásra.

 

 

omis-nikola1 Nikola Apartmanház:
A ház az aprókavicsos tengerparttól 200 m-re, a homokos tengerparttól, valamint Omiš központjától 800 m-re a hegyoldalban helyezkedik el gyönyörű kilátással a tengerre és a szemben elhelyezkedő Brač szigetre.
A ház teljesen új, modern berendezéssel várja vendégeit.

A VPDSZ által foglalt 4 fős apartmanban két-két szoba található. A hálóban egy franciaágy, míg a nappaliban egy kihúzható két személyes ágy található. (A nappali pótágyazható!)

Az összes apartmanunk megtelt, azonban van lehetőség egyénileg ajánlatot kérni! Nézzétek meg az “Egyedi ajánlat ,, pdf dokumentumot !

 Egyedi ajánlat: tovább»

További részletek a tájékoztatóban.

Jelentkezési lapok:  »Ivánka Apartmanház

                                »Nikola Apartmanház