Jönnek az egyénre szabható tarifacsomagok

Újdonsággal rukkol elő a Telenor, miszerint az előfizetők saját maguk állíthatják össze a csomagba foglalt beszélgetési időt, az SMS- és az adatmennyiséget.

 

A távközlési társaságok állandó harcában most talán egy ideig előnyhöz jut a vállalat, hiszen a 200-féle tarifacsomaggal monopóliumot szereztek a magyar piacon. A kombinációk hosszú fejlesztés eredményeként születtek, melyeket a felhasználók igényei szerint igyekeztek kielégíteni – nyilatkozta Egyed Gábor, a Telenor vállalati kommunikációs vezetője.

A My Tarriff névre keresztelt szolgáltatást elsőként a magyar leányvállalatánál vezeti be a társaság. Hasonló szolgáltatás korábban a szingapúri SingTel, a Virgin Mobile, illetve az indiai Airtel nevű társaságoknál jelent meg. A legalacsonyabb árú csomag 80 perc beszélgetést és 200 megabájt adatot tartalmaz, ez azonban az SMS-ezést még nem foglalja magában. Az érvényben lévő tarifacsomagok egyenlőre megmaradnak, de a vállalat célja, hogy ezek szinte teljesen lecserélődjenek a mixelhető díjszabásokra.

A további részleteket a nepszava.hu oldalon olvashatják: tovább»