Kedvezményes Állatkerti belépő a VPDSZ tagjainak!

Kedves Tisztségviselők, Kedves Tagjaink!

Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy az idei évben is tárgyaltunk, és sikerült megállapodni a Fővárosi Állat- és Növénykerttel, hogy a VPDSZ tagjai és családtagjai, valamint partner szervezetei részére kedvezményes belépést biztosítsanak a Fővárosi Állatkertbe.

Fotó: Bagosi Zoltán

Az alábbi jegyárakat tudjuk biztosítani részetekre, amennyiben olyan döntés születik, hogy éltek a számunkra felajánlott kedvezménnyel:

  • Felnőtt: 2.500,-Ft helyett                   1.800,-Ft/fő
  • gyermek*: 1.800,-Ft helyett              1.200,-Ft/fő
  • diák*: 1.800,-Ft helyett                     1.300,-Ft/fő   
  • nyugdíjas*: 1.800,-Ft helyett            1.450,-Ft/fő   

*gyermek (14 éves korig)

*diák – nappali tagozatos hallgatók részére, diákigazolvány felmutatása mellett.

*nyugdíjas: (csak az öregségi nyugdíjasok) a nyugdíjas igazolvány felmutatása mellett.

2 éves kor alatti gyermek részére nem kell belépőt vásárolni!

Fotó: Bagosi Zoltán

A belépőjegyek érvényesek a Pálmaházba, az Akváriumba és a térhatású moziba is!

A korábbi évekhez hasonlóan az Állatkert egy megrendelői csomagban biztosítja a kedvezményes belépők megvásárlásának lehetőségét, ezért a megadott határidőn túl nem áll módunkban kedvezményes jegyet biztosítani.

A kedvezményes belépők 2016. december 31-ig szabadon, tetszés szerinti időpontban használhatók fel!

Jelentkezési (és utalási) határidő: 2016. június 21.

Jelentkezés:

KIZÁRÓLAG a szervezeteiteken keresztül, és kizárólag a csatolt mellékletben szereplő megrendelőlap kitöltésével lehetséges!

Megrendelőlap ide kattintva letölthető!

Kérem a szervezetektől a megrendelőket, hogy a táblázatban csak az összesített jegyrendeléseket legyenek kedvesek feltüntetni, ne egyenként az igénylőket!

Az igényelt belépők darabszáma nincs korlátozva, de első sorban szakszervezeti tagok azok családtagjai számára, lehetséges a rendelés!

Amennyiben a helyi együttműködés jó a NAVOSZ alapszervezettel, úgy a kedvezményt számukra is felajánlhatjátok ez a ti döntésetektől függ.

A jegyek ellenértékét átutalással kell teljesíteni, a szakszervezet által külön erre a célra nyitott „Üdülés, kultúra, szabadidő” elnevezésű MKB 10300002-10366985-49021031 számú számlájára!

Az utalás során kérem, hogy a megjegyzés rovatba legyetek kedvesek feltüntetni a megrendelő nevét, a megrendelt jegyek darabszámát, illetve az „Állatkert” szót. (Pl.: Minta János, 15 db., „Állatkert”.)

Kérünk benneteket, ügyeljetek rá, hogy a befizetések beazonosíthatók legyenek!! A nem beazonosítható befizetéseket visszautaljuk!!!

A fentieken túl kérem, hogy a megrendelést leadó személy (e-mail-t küldő), a megrendelőlapon feltüntetett személy és az átutalást végző személy ugyan az legyen!

Amennyiben ezek közül valamelyik tevékenységet más személy végzi, úgy akkor legyen kedves a megrendelő nevére hivatkozni, hogy nálunk az adatok összefussanak!

Felhívom szíves figyelmeteket, hogy azon jegyeket nem rendeljük meg, amelyek ellenértéke 2016. június 21-ig nem érkezik meg a megadott számlára és a késedelem okát nem jelzitek felénk!

 

Fotó: Bagosi Zoltán

Jegyek átvétele:

Személyesen: a Szakszervezet központi irodájában (1131 Bp. Fivér u. 4/c.).

Postai úton: a jelentkezéskor megadott címre és az ott feltüntetett személy részére kerülnek a jegyek postázásra elsőbbségivel, értékküldeményként.

Budapest területén, csak személyes átvétel lehetséges!

A jegyek átvételének pontos idejével kapcsolatosan a későbbiekben tájékoztatunk majd benneteket. Előre láthatóan augusztus első hete.

Felhívom szíves figyelmeteket, hogy a megrendelt jegyek lemondására a későbbiekben nincs lehetőség és kérjük, hogy ezzel az Állatkertet se hívogassátok!

Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk!

Üdvözlettel:

Holecz Gábor Elnök