Kedvezményes nyaralási lehetőség Omisban

Kedves Tisztségviselők, Kedves szakszervezeti Tagjaink!

Szakszervezetünk a korábbi évekhez hasonlóan a 2016. évben is megkereste Horvátország omisi üdülőhelyén lévő utazási irodát, hogy ismét kedvező ár biztosításával tudjon kedves tagjainknak és családtagjainak a jól megérdemelt pihenéséhez hozzájárulni.

Örömmel értesítelek benneteket, hogy a tavaly megküldött árakhoz képest a szakszervezet idén még további 10 EUR/7 éj támogatással járul hozzá, így ezzel az összeggel csökkentett áron tudjunk részetekre meghirdetni ezt a lehetőséget.

 

Szabad helyeink a VPDSZ által foglalt alábbi két omisi apartmanban

NIKOLA apartman (4 + 1 fő részére):

tabl_nikola

 

IVANKA apartman (3 + 1 fő részére):

tabl_ivanka

 

Foglalás, érkezési sorrendben!

A részletekről a mellékelt tájékozatóban olvashatsz, a foglalást a megfelelő jelentkezési lap kitöltésével és a titkarsag@vpdsz.hu e-mailcímre történő megküldésével kezdeményezheted.

Tájékoztató»

Jelentkezési lapok:         Ivanka apartman»

                                     Nikola apartman»

Szíves tájékoztatásul küldjük az Ivanka apartman 3+1 és Nikola apartman 4+1 aparmanokról a képes tájékoztatót, az igényléshez szükséges jelentkezési lapokkal együtt. A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk, így érdemes mielőbb – de csak biztos foglalás esetén – elküldeni a jelentkezést. Valamint kérnénk benneteket, hogy a jelentkezési lapokat írjátok alá!
A tájékoztató és mellékletei a szakszervezet honlapján (www.vpdsz.hu) is megtalálhatók.

Kérlek, a lehetőségről legyetek kedvesek tájékoztatni a tagságot.

Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk!


Üdvözlettel:

Holecz Gábor elnök