Kirándulás Krakkóba

Kedves Tisztségviselők, Kedves Kollegák!

Tavasszal előzetesen már tájékoztatást adtunk arról, hogy idén milyen kirándulási és nyaralási lehetőségeket tervezünk.

Nyár elején Prágába szerveztünk 3 napos kirándulást, melyen összesen 63 fő vett részt. A visszajelzések alapján jól sikerült ez az út a tartalmas programnak, a sok szép látnivalónak és a jó időnek köszönhetően is.

A mostani úti cél – többek kérésének eleget téve – Lengyelország, azon belül is Krakkó városa. A szintén 3 naposra tervezett program keretein belül meglátogatjuk Auschwitzot is, a 3. napon pedig Zakopánéba is ellátogatunk.

A programon történő részvételre a szakszervezet tagjainak és közvetlen családtagjainak kedvezményt (6.000,-Ft/fő) biztosítunk. A részvételi díj most tartalmazza a szálláshoz kapcsolódó reggeliken kívül az 1. és 2. nap vacsorájának, valamint a 3. nap ebédjének költségét is.

Jelen levelünk mellékletében csatoltan küldjük a KRAKKÓI KIRÁNDULÁS programját és a részvételhez szükséges jelentkezési lapot.

Kirándulás leírása»

Jelentkezési lap»

Kérem, hogy a lehetőségről – a viszonylag rövid jelentkezési határidőre való tekintettel – mielőbb és minél szélesebb körben legyetek kedvesek tájékoztatni a tagságot.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

Többektől érkezett már érdeklődés a decemberi bécsi adventi vásárra vonatkozóan is. Terveink szerint idén is szeretnénk legalább egy busz indításával ezt a nagy sikernek örvendő programunkat is meghirdetni, de erről majd a későbbiekben fogunk részletes tájékoztatást küldeni.

Tisztelettel,

Holecz Gábor elnök