LAST MINUTE – KRAKKÓ

Kedves Tagjaink!

Tájékoztatlak Benneteket, hogy 2016.10.14-16. között megrendezésre kerülő kirándulás Krakkóba programunkra az utazási iroda emelt buszt biztosít, így lehetőségünk van magasabb létszámmal részt venni a programon. A szakszervezet számára is gazdaságosabb az utazás megrendezése, ha minél többen vesznek részt rajta.

krakko

Többek kérésére a 3. napon Zakopánéban biztosított ebédet lemondtuk (ezzel is csökkentve az árat). A szakszervezeti tagok és közvetlen hozzátartozói részére biztosított szakszervezeti támogatás összegét megemeltük, így az utazás részvételi díja:

nem szakszervezeti tagok részére: 45.900,-Ft helyett:

42.000,-Ft/fő,

szakszervezeti tagok és közvetlen hozzátartozói részére: 45.900,-Ft helyett:

35.000,-Ft/fő.

összegre módosult.

Végső jelentkezési határidő:2016.10.07. 12:00 óra!

Felhívom a figyelmet arra, hogy aki esetleg a jövő hét elején jelentkezne és belefér még a keretbe, annak a vacsora árában lehet eltérés.

Elhelyezés: 2, 3 ágyas szobákban, de 1 ágyas elhelyezés is megoldható 5000,-Ft/fő/2 éjszaka áron. (ez utóbbit kérjük külön feltüntetni a jelentkezési lapon).

4956365

 

 

 

Szálloda neve: Hotel City SM Business & Spa ***  

 

Fontos! Akik már jelentkeztek korábban a programra, természetesen részükre is a fenti ár lesz már az érvényes. Aki már ezt az összeget átutalta, a különbözetet visszautaljuk a részére.

A részvételi díj tartalmazza:

  • az utazást, útdíjat és parkolási díjakat,
  • a szállást költségét, mely magába foglalja a reggelit is,
  • első és második nap vacsora költségét (az étkezések egységesek, vegetáriánus menü igényt a jelentkezési lapon kérjük jelezni)
  • az idegenforgalmi adót,
  • a programokat (auschwitz-i költségeket: helyi idegenvezetőket, csoportos foglalási díjat)
  • az utaskísérő idegenvezető költségét.

Nem tartalmazza az egyéb (piros színnel jelölt) tájékoztatóban a belépők költségét, valamint a BBP biztosítás díját (egyénileg szükséges megkötni).

A program mindenképpen megrendezésre kerül a fenti határidőig beérkezett jelentkezések alapján!

A program tervezetét és a jelentkezési lapot mellékelten, ismételten megküldjük és kérjük, hogy fentiekről a tagságot minél előbb és minél szélesebb körben legyetek kedvesek tájékoztatni.  

Jelentkezéskor az e-mail tárgyában kérjük feltüntetni: „KIRÁNDULÁS KRAKKÓBA”.

Felhívom a figyelmeteket, hogy Krakkó páratlan szépsége mellett az auschwitzi látogatás megszervezése meglehetősen sok nehézségbe ütközött a szigorított biztonsági rendszabályok miatt, ezért a jövőben vélhetően ez mind programcél már nem fog szerepelni a VPDSZ utazási naptárában. Így javasoljuk megfontolni a jelentkezést.

 

Ide kattintva elérhető a KRAKKÓI KIRÁNDULÁS programja és a részvételhez szükséges jelentkezési lap.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

 

Tisztelettel:

Holecz Gábor elnök