Műsorok, jegylista

Kedves Színházba Járok!

Nagyon sok jó jegy  van a mellékletben. Illetve novemberi műsorok. Jegyek a Broadway Jegyirodában Károly krt. 21-ben átvehető!

Tel: 061 7800780 karolykrt@broadway.hu     

Kovácsné Kati jegy.kovacsnekati@gmail.com  Tel.: 06309216350

Mellékletek:

Színházak előadásai jegyárak»Centrál színház novemberi műsor»
Pesti Víg színház műsorterv»Játékszín novemberi műsor»
Operett színház műsor: 
 november»december»
 Thália színház novemberi műsor»  Rendezvények-Koncertlista»
 Vígszínház feladata» 

                             

Azok a gyerekek, akik rajta voltak a legelső Mikulásvonaton, mára bizonyosan a saját gyermekeikkel vesznek részt ezen a bájos családi programon. Idén éppen 20 éve hogy a Mikulás és segítői együtt vonatoznak az utasokkal december első hétvégéjén Budapest legnépszerűbb gyermekprogramján.

2016. december 3-án, 4-én és 6-án a Mikulás és segítői a krampuszok ismét birtokba veszik a Gyermekvasutat hogy együtt vonatozzanak a gyerekekkel. Közös éneklés, játékok és személyes találkozás a Mikulással, aki édességekből összeállított mikuláscsomaggal ajándékoz meg minden gyereket.  

A vonatok, mint hagyományosan a Hűvösvölgy állomásról indulnak, ahova az érkezőket a krampuszok gyermekprogramokkal és finomságokkal várják s invitálják közös táncra és játékra.

Az esemény évről évre növekvő népszerűségnek örvend, a jegyek elővételben kaphatók. Igazi hagyományőrző program a város egyik legszebb kerületében.

A mikulásvonatokon csak előre megváltott jegyekkel lehet utazni, melyek kizárólag a Broadway Jegyirodában kaphatók, valamint a broadway.hu oldalon.

Az egy útra szóló részvételi jegy tizennégy éven aluli gyermekek részére 1700 Ft, a tizennégy éven felüli utasok részére 2000 Ft.

 ———————

Kedves Hölgyem/Uram!

 

A Virtuózok egy különleges gálakoncertet ad októberben az arénában. A Kis Virtuózok Alapítvány és a Broadway Jegyiroda jóvoltából van lehetőségünk meghívni az iskolát.

Az eseményen fellépnek a második évad versenyzői, az első széria nyertesei és a világhírű operaénekes, Molnár Levente.

A koncert, 2016. október 15-én (szombat) kerül megrendezésre, 19 órai kezdettel a Papp László Budapest Sportarénában.