Rendkívüli 25% os kedvezmény Az Atlantic Flight Cirkuszi előadásra! Az ismertetőt, megrendelőt csatoltan olvashatjátok!

 

   Tisztelt Tagjaink Kedves Tisztségviselők!

A tegnapi nap érkezett a cirkusz rendkívüli ajánlata amelyet továbbítunk azonnal részetekre! Igénylés a mellékelt nyomtatvány alkalmazásával!    

Tisztelt Szakszervezeti Tagok!                            

Az évad szuperprodukciója megérkezett a Fővárosi Nagycirkuszba! Az Atlantic Flight című produkciónkra (04.08. – 09.09.)  25%-os kedvezmény érvényesíthető a mellékletben csatolt jegyrendelő nyomtatványon visszaküldött igényekre partnereink részére.

 

Az Atlantic Flight – Nagy cirkuszi utazás című műsorunkban erre az utazásra hívunk mindenkit: a vízicirkusz csodás szökőkútjátékával és szemkápráztató lézerfényeivel, a folyamatosan mozgó és átalakuló porondra fellépő artisták hihetetlen mutatványaival, állatszámokkal (fókákkal, papagájokkal, macskákkal) egy csodálatos és felejthetetlen showműsorba csábítjuk, aki jegyet vált járatunkra.

Az egyedülálló produkció szerdától péntekig 15:00, szombaton 11.00, 15:00 és 19:00, vasárnap pedig 11.00 és 15:00 órakor kezdődő előadásokkal várja a Fővárosi Nagycirkusz nézőit. 

Árak:

25%-os kedvezménnyel

 

Felnőtt

Nyugdíjas

Gyerek

Prémium

3375 Ft

2475 Ft

2325 Ft

I. kategória

2925 Ft

2175 Ft

2025 Ft

II. kategória

2325 Ft

2025 Ft

1875 Ft

 

További információk: A kedvezmény a Prémium, I. és II. kategóriában vehető igénybe. A foglalás fix helyre szól.4 éves kor alatti gyermeknek amennyiben ölben ül, nem szükséges jegyet vásárolni. A kedvezmény a szabad helyek függvényében korlátlan számban igényelhető, akár több alkalommal is.

Kérem, a foglaláshoz/regisztrációhoz a kitöltött jegyrendelő nyomtatványt az alábbi e-mail címre szíveskedjen elküldeni: dallos.szilvia@maciva.hu A regisztrációt követően az e-mailben kapott foglalási sorszámmal a kedvezményes jegyek akár azonnal átvehetők a Fővárosi Nagycirkusz jegypénztáraiban. A kedvezményes jegyeket legkésőbb az előadás előtt 1 órával szükséges átvenni! Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal!

Üdvözlettel:

Dallos Szilvia

Értékesítési menedzser / Közönségszervezés

 

 Letöltés: itt: Jegyrendelő nyomtatvány