Rezsit növel a Telenor

Komoly áremelésbe fog a Telenor júliustól: az előre fizetett kártyás tarifáinál két-három forinttal nő a perc- és az SMS-díj, és a lakossági számlás tarifacsomagok többsége is drágul. Lényegében az összes csomag havi díja 400–1100 forint közötti összeggel emelkedik, kivétel a legújabb és a szabadon összeválogatható Mytariff konstrukciók – értesült a Népszabadság.

 .

A Telenor előfizetőinek akkor is érdemes megnézniük a most nem emelt árú csomagokat, ha hűségszerződés köti őket, információink szerint ugyanis a szolgáltató az áremeléssel egy időben lehetővé teszi a díjmentes váltást, hogy újabb csomagjaiba terelje az előfizetőket. A cég az áremeléssel követi a piacot.

Néhány hete a Telekom emelt egy jókorát a lakossági ügyfélkörben, korábban pedig a Telenor az üzleti előfizetőinél tolta feljebb az árakat. Másfelől a cég kihasználja az utolsó lehetőséget, amikor még törvényesen emelhet árat. A lépésen nem kell csodálkozni, ugyanis a magas adószint – vagy ahogy a távközlésben fogalmaznak, a folyamatos kormányzati pénzbehajtás – mellett elmaradt néhány, a kormányzat által a szakmai egyeztetéseken beígért engedmény.

A további részleteket a nol.hu oldalon olvashatják: tovább»