Segíts, hogy segíthessünk! 1% felajánlás! – Fináncokért Alapítvány

Tisztelt Tisztségviselők, Kedves Tagjaink, Tisztelt Támogatóink!

A Fináncokért Alapítvány célja, a NAV teljes munkavállalói állományának szociális, jóléti helyzetének javítása, ezentúl a sport és szabadidős programjainak támogatása. Az alapítvány az elmúlt évben mintegy száz munkavállalót és közel 10 nagyobb rendezvényt támogatott, ahol több száz ember részére tette lehetővé a családi programok keretében történő kikapcsolódást.

Az Alapítvány legfőbb támogatója a szakszervezet, aki alapítói felelősséggel tartozik azért, hogy a kiemelt célokra a társadalmi szervezet megfelelő anyagi támogatást nyújtson.

Sajnos azonban ahhoz, hogy az Alapítvány évről évre kiemelt szerepet kapjon a NAV munkavállalói támogatásában, szükség van az egyéni segítségre, mely pótolhatatlan az Alapítvány életében.

De aki csak úgy érzi, és a szívére hallgat, azt is kérem, hogy támogassa a Fináncokért Alapítványát, melynek adószáma 18593028-1-10.

Letölthető nyomtatványok:              Alapítványi tájékoztató»                   1% pdf fájl»          

Köszönettel tartozunk ezért azon támogatóinknak, akik évről évre felajánlják adójuk 1 %-át.

Azért, hogy tovább segíthessünk, továbbra is szükségünk van a társadalmi szolidaritás jegyében az ezért tenni akarók segítségére!

A fentiek alapján kérem, hogy a mellékelt nyomtatvány kitöltésével járuljanak hozzá céljaink megvalósításához. 

Fontos, a rendelkezés benyújtására 2017. május 22-ig van lehetőség, ez a határidő jogvesztő!

A rendelkező nyilatkozat benyújtása tekintetében az alábbiak az irányadók:

-a személyi jövedelemadó-bevallással együtt (ügyfélkapun keresztül elektronikusan, postai úton, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen),

-az új online felületen 2017. március 15-e után a WebNYK program segítségével,

-munkáltatói adó megállapítás esetén, 2017. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak, (Fontos, hogy a lezárt borítékon rajta legyen az adóazonosító jele, a leragasztás helyén pedig az aláírása!)

-a 16EGYSZA jelű nyomtatványon (ügyfélkapun keresztül elektronikusan, vagy postai úton, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, ez esetben lezárt, adóazonosító jellel ellátott borítékban).

-a 16EGYSZA jelű nyomtatvány adattartalmával egyező nyilatkozati lapként, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen).

-a bevallástól elkülönülten, közvetlenül a NAV-hoz

 

Nagyon fontos!

Segíthessetek, hogy segíthessünk!

Aki úgy érzi, hogy a Fináncokért Alapítvány az elmúlt években támogatást nyújtott megélhetése érdekében, támogatást nyújtott a szervezet sportolási és szabadidő tevékenységekhez, az feltétlenül támogassa adójának 1%-ával az Alapítványt.

Eddigi felajánlásotokat, segítségeteket ezúton is megköszönve,

Maradok Tisztelettel,

Kérlek benneteket, hogy a mellékelt felhívást az Igazgatóságokon lehetőség szerint függesszétek ki, amennyiben engedélyezik számotokra!

Bodnár Béla a kuratórium elnöke