Veszprémi választás – Némedi: folytatni kell a munkát

OGY2014-időközi-Fidesz-KDNP

Veszprém, 2015. február 22., vasárnap (MTI) – A választás eredményét tudomásul kell venni, a munkát pedig folytatni kell – jelentette ki a veszprémi időközi választáson Fidesz-KDNP-s színekben indult jelölt vasárnap este Veszprémben.

 .

 .

 

    Némedi Lajos kifejtette: a választók döntését tiszteletben kell tartani, a választás eredményét az elkövetkező hetekben ki kell értékelni, le kell vonni a szükséges konzekvenciákat, és természetesen folytatni kell a munkát.


    Mint mondta, 2006 óta dolgozik Veszprémben önkormányzati képviselőként, 2010 óta pedig a város alpolgármestereként. “Úgy érzem, eddig is tisztességgel ment a munka, ezt szeretném továbbra is folytatni. Az elkövetkező időszakban is a város érdekeit kívánom szolgálni, ugyanazzal a hitvallással, amit eddig is igyekeztem megvalósítani” – jelentette ki.


    A választási kampányról Némedi Lajos úgy nyilatkozott, hogy az elmúlt hónapokban több ezer emberrel találkozott, megismerhette gondjaikat, problémáikat, javaslataikat, melyekért köszönettel tartozik.


    Veszprém megye 1-es számú országgyűlési egyéni választókerületében azért tartottak időközi választást, mert Navracsics Tibort, a választókerület korábbi fideszes országgyűlési képviselőjét uniós biztossá nevezték ki, ezért lemondott országgyűlési mandátumáról.

bss \ bki \ hgp