Vodafone

Tisztelt Tisztségviselők!

 

Tájékoztatom a Tisztelt Tisztségviselőket, kedves Tagságot, hogy a mai nappal lezártuk a Vodafone tárgyalásokat.

Mint tudjátok, egy nagyon nehéz, és hosszú tárgyalási folyamaton vagyunk túl, ami nem volt a konfliktusoktól mentes, és a végén a Vodafone Vezérigazgatójánál, dr. Beck György úrnál kötöttem ki. Az Igazgató úr ígéretet tett arra, hogy a VPDSZ-szel meglévő több, mint 15 éves múltra visszatekintő kapcsolatot a Vodafone továbbra is értékesnek tartja és mindkét fél érdekelt a konfliktusok megbeszélésében, feloldásában, illetve mindkét félnek érdeke a korábbinál egy talán előnyösebb Vodafone szerződés megkötése.

Az Igazgató úr előtt is, és utána is folytak tárgyalások közben a Vodafone képviselőjével. A mai napon úgy döntöttünk, hogy az idő elhúzása miatt pontot teszünk az ügy végére, és a jövő héten hétfőn vagy kedden megérkezik a szerződés tervezete.

A szerződés tervezetéhez, annak átnézéséhez egy napot adunk magunknak, ezt követően a Vodafone 2-3 napon belül szintén aláírja a szerződést, és az új csomag aktiválása, ezt követően 10 napon belül megtörténik.

 

A tarifákról.

A tarifák tekintetében, van az előfizetési díjban is csökkenés, illetve a percdíjakban is csökkenés. Azonban konkrétumot csak akkor fogok leírni, ha a szerződés tervezetet a Vodafone-tól a hétfői nap folyamán megkapom.

A flottánk továbbra is versenyképes lesz, nyilván a másik szerződéshez kötve vannak eltérések, majd mindenki eldönti, hogy  melyik csomag számára a kedvező.

A tárgyalásoknak sarkalatos pontja az az volt, hogy a VPDSZ részéről jómagam csak úgy vagyok hajlandó megállapodni, ha az új tarifacsomagot minden jelenlegi VPDSZ flottába lévő tagunk számára akár a hűségidő lejárta előtt is igénybe vehető legyen. Ez azért fontos, mert sokan az idő elhúzódása miatt hosszabbítottak szerződést, ezért nem akarom, hogy bárki is hátrányba legyen a tarfia módosításakor.

Higgyétek el nem volt könnyű, de úgy vélem, a VPDSZ továbbra is a szolgáltatások terén versenyképes elemeket nyújt a tagjai részére.

Eddigi türelmeteket és megértéseteket megköszönve,

 

Maradok tisztelettel,

Holecz Gábor elnök