Rendész kupa 2019

Idén is meghívást kaptunk, a társszervekkel együtt, az MH Rendészeti Központ küzdősport versenyére. A verseny, Karate, Ökölvívás, Judo sportágakban volt meghirdetve.

A NAV/PSE csapat minden számban tudott indítani versenyzőt.

Karatéban, Habda Zsolt aranyérmet szerzett, illetve Judoban (földharc), Bereczki Szabó László szintén aranyéremmel zárta a küzdelmeket.

Az eseményen díszvendégként részt vettek Gedó György Olimpiai Bajnok ökölvívó, Erdei Zsolt profi világbajnok, illetve a Magyar Szamuráj, Furkó Kálmán ny.ezredes, 8. danos karatemester is.

Valamint megjelent a Pénzügyőr SE sportolója, aki Magyarország egyik legeredményesebb judósa, Tóth Krisztián 5. danos versenyző. Krisztián, a kvalifikációs pontok alapján, a 2020-as Olimpia, –várhatóan – résztvevője lesz.

A verseny egy nagyon jól megszervezett esemény volt, a helyszín választás is tökéletesen harmonizált a küzdelem légköréhez. Eseménydús küzdelmeket láthattunk, igazolva a küzdősport helyét a rendészeti területen szolgáló kollégák körében is.

NAV/PSE szinten is nagy fejlődést tapasztaltunk, a múlt évi egy bronzhoz képest, kettő arannyal abszolváltuk a versenyt.

Gratulálunk a versenyzőknek, a szervezőknek és felkészítő szerveknek, edzőknek.

Köszönjük a meghívást, további jó munkát kívánunk a rendvédelem és a küzdősportok területén minden részvevőnek.

Budapest, 2019. április. 27.

Zachár Attila, csapatvezető