Tagfenntartó és pártoló tagok éves tagsági díjának utalása – 2023

Kedves Tagfenntartó és Pártoló Tagjaink!

 

Értesítünk Benneteket, hogy a 2023. évi tagsági díj összegében és annak utalását érintően a korábbi évekhez képest nem történt változás.

 Tagfenntartási tagdíj  (korábbi VP/NAV jogviszonyban lévők)

 Összege:                 6.000,-Ft/év.

Az utalást a VPDSZ MKB Banknál vezetett 10300002-10366985-49020975 számú bankszámlaszámára kell teljesíteni.

Utalási határidő:   2023.01.15. (Két részletben történő utalás esetén a II. félév utalási határideje: tárgyév 07.15.!)

 

 Pártoló tagsági díj 

Összege:               3.600,-Ft/év.

Az utalást a VPDSZ MKB Banknál vezetett 10300002-10366985-49020982 számú bankszámlaszámára kell teljesíteni.

Utalási határidő:  2023. 01.15.

 

 

FONTOS ! 

 

Az utaláskor a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni: a nevet, az adóazonosító jelet (sok esetben  sajnos nem kerül beírásra, ami azonos nevek, vagy időközbeni – még felénk be nem jelentett – névváltozás esetén több esetben azt eredményezi, hogy nem tudjuk beazonosítani a tagot, így a befizetést sem!), valamint az időszakot is.

 Kérjük, a befizetést lehetőség szerint utalással szíveskedjetek teljesíteni, mivel a számlára készpénzben történő befizetés esetén az összegből még egyéb költségek is levonásra kerülnek a bank által.

Azoknak a tagjaink, akik tagfizetési kötelezettségüknek nem tesznek eleget, vagy már netán korábbi éveket érintően is további tagdíjtartozása áll fenn – és az az Alapszabályunkban leírtaknak megfelelően, írásban történő felszólítást követően sem kerül az rendezésre – tagságuk törlésre kerül, azaz megszűnik minden addigi jogosultsága a szakszervezetünk által biztosított juttatási lehetőségek, kedvezmények (pl. telefonos flotta) tekintetében is!

Kérjük, aki bizonytalan abban, hogy befizetései rendben vannak-e, illetve egyéb kérdése lenne, Kiss Lilla gazdasági elnökhelyettes Asszonnyal vegye fel a kapcsolatot a gebelnok@vpdsz.hu e-mail címen.

Szintén fontos, hogy ha az utoljára írásban felénk közöltektől eltérő változás áll be bármilyen személyi adatokban– gondolunk itt elsősorban, név-, lakcím-, e-mail cím vagy telefonszám változásra – kérjük, hogy az erre a célra készült – mellékelten megküldött – nyilatkozatot kitölteni és aláírás után szkennelve e-mailen a központi iroda részére megküldeni szíveskedjetek. A nyomtatvány innen letölthető: Nyomtatványok | Vám- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezete (vpdsz.hu) (1/6. számú nyomtatvány)

Amennyiben a tagdíjfizetést illetően bármilyen változás állna be a jövőben, arról e-mailen természetesen értesítünk benneteket, illetve itt, a honlapunkon is mindig megtaláljátok az adott évre érvényes fizetési adatokat.

Üdvözlettel,

Holecz Gábor elnök